Galleries 31
Collections 0
Groups 0
Created 26-Aug-07
Modified 14-Mar-15

Angkor WatBali, het eiland van de goden....BelgiëBietentochtBrouwersdam & GrevelingenmeerCambodiaCubaFlaauwersLandschappenLoireLombokLondenLuchtfotografieMolensNatuur op SchouwenNoordzeestrandNormandiëOosterscheldeOradour sur GlaneParijsPortugalSingaporeSlikken van FlakkeeSri Lanka, de Parel van de Indische Oceaan.Straô NoordwelleTulpenVariaVietnamWinter 2010-2011ZierikzeeZonsopkomst en -ondergang


Guestbook for Galerieën
Jack van den Broeke(non-registered)
Beste Adri,

Wat heb jij fantastische foto's op jouw website. Zelf fotografeer ik ook al sinds mijn 16e maar dit evenaar ik nimmer! Geweldig hoe jij de composities maakt. Ik zal ervan blijven genieten en soms als voorbeeld voor mijn schilderijen (nieuwe hobby) gebruiken.
Theo Hermsen(non-registered)
Hallo Adri,
Heb de link van jou site bij Youpic gezien en ben zodoende hier terecht gekomen. Schitterende foto's. Ben toch al een fan van jou plaatjes,het zijn gewoon topfoto's
groetjes Theo
Johan Pannekoek(non-registered)
Hoi Adri,
Met veel plezier heb ik de foto's op je website bekeken. Er zitten echt grandioze platen tussen.
Het bekijken leverde mij ook een heleboel inspiratie op, want ik ben ook meestal actief op ons mooie eiland.
Om iets terug te "geven" , wil ik de link van mijn Flickrpagina graag aan je laten zien. Lang niet zo indrukwekkend als jou foto's, want ik doe dit nog maar een paar jaar, maar ik hoop dat je ze toch leuk genoeg vind om even te bekijken.
https://www.flickr.com/photos/110072914@N05/with/13470662945/
Met vriendelijke groet,
Johan
Cees Stolp(non-registered)
Hallo Adri, ik zag je naam op TV Zeeland over een foto expositie in Renesse, en zocht op Google naar je site, wat een prachtige foto's staan daar op, veel succes met je expo.
Groetjes Henny en Cees uit Zaandam.
Cees Stolp(non-registered)
Hallo Adri,
Omdat ik een aankondiging zag op TV Zeeland over een expositie van Adri Padmos van foto's in Renesse ging ik naar Google en vond dus je naam en foto's.
Wij vonden ze prachtig en geweldig mooi. Succes, Henny en Cees uit Zaandam.
The guestbook is empty.
Loading...